Site logo

Voor opdrachtgevers

Hoe vind je een goede freelancer of Virtual Assistant om jouw business te ondersteunen? Wel, je bent sowieso al op de juiste plek! www.ikzoekeenprofessional.eu is een open database waarin je heel gericht kan zoeken op vakdomein, expertise, ervaring, kennis, regio, enzovoort. Op die manier krijg je een selectie van professionals die aan jouw voorwaarden voldoen. Je kan dan eenvoudig contact met hen opnemen.

Kwaliteit

Ikzoekeenprofessional.eu doet geen kwaliteitscheck. De factoren voor goede kwaliteit zijn oneindig, complex en voor iedereen weer anders. We houden het graag eenvoudig. Je kunt dit zelf ondervangen door bijvoorbeeld referenties te checken.

Leden van de Belgian Federation of Freelancers & Virtual Assistants vzw, voldoen wel aan een aantal voorwaarden om toe te mogen treden tot de federatie. Dit geeft je als opdrachtgever toch een grotere zekerheid op kwaliteit. Je kan heel makkelijk selecteren op de leden van BFFVA. Op die manier voer je alvast een eerste selectie door.

Vacatures of opdrachten plaatsen

Doch, uit ervaring hebben we geleerd dat er soms meer dan 70 reacties op een vacature komen. Dit zorgt ervoor dat je dan alsnog een selectie moet maken. Daarom draaien het om. Ikzoekeenprofessional.eu brengt rust in het matchen. Onze freelancers & VA’s laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Jij hoeft alleen maar rond te kijken en contact op te nemen met de profielen waarmee het best klik.

Doch werken wij momenteel aan een module om ook opdrachten te kunnen plaatsen. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze mogelijkheid? Laat het ons dan even weten via info@ikzoekeenprofessional.eu.

Ikzoekeenprofessional.eu is niet alleen een database

Via onze partners geven ook de freelancers & VA’s een boost. We bieden hen op verschillende vlakken trainingen, workshops… aan. De freelancers & VA’s ontwikkelen zich op persoonlijk en zakelijk gebied en die kwaliteit zie jij terug in de samenwerking. Level up!