Site logo

Veelgestelde vragen

Is het echt gratis?

Ja, een gratis vermelding, is en blijft 100% gratis. 

wAT GEBEURT ER NA HET EERSTE JAAR?

Ongeveer 2 weken voor het verlopen van je registratie krijg je een e-mail om je registratie te verlengen, aan te passen of te verwijderen. 

Reageer je niet op deze e-mail of voer je geen verandering door dan verloopt je vermelding automatisch.

waarom zou ik me registreren?

  • Ikzoekeenprofessional.eu is een centraal zoekpunt voor opdrachtgevers. Op die manier ben je makkelijker vindbaar voor potentiële klanten.
  • De website is SEO geoptimaliseerd. Dat wil zeggen dat wanneer opdrachtgevers op zoek zijn naar een freelancer of Virtual Assistant met een bepaalde expertise, deze website hoog scoort in de ranking.
  • Virtual Business Support doet actief marketing op Sociale media om het platform te promoten

Zijn er aan het gratis account na het eerste jaar kosten?

Nee, een gratis registratie is en blijft gratis. Je kan echter ten allen tijde kiezen om je profiel te upgraden naar een premium account, wat dus veel meer mogelijkheden biedt.

Kan ik mijn listing ook verwijderen?

Ja, natuurlijk. De listing kan via het aangemaakte account verwijderd worden. Heb je de login niet meer, dan kan je ons mailen en na controle doen wij de rest. 

wat is het verschil met andere online platformen?

De meeste online platformen schermen alle gegevens van de freelancers & Virtual Assistants af. Andere platformen richten zich eerder op opdrachten en schermen die gegevens af.

www.ikzoekeenprofessional.eu zorgt net voor die hoognodige zichtbaarheid van freelancers & Virtual Assistants. Hierdoor kunnen zij heel makkelijk gevonden worden, met elkaar in contact komen en gaan samenwerken.

Hoeveel kost een lidmaatschap?

Een lidmaatschap kost € 75,00 / jaar.

Wat krijg ik allemaal voor mijn lidgeld?

In de eerste plaats de zichtbaarheid natuurlijk. Virtual Business Support maakt heel wat budget vrij om in grote getale online marketing te doen. Omdat het om grotere budgetten gaat, hebben deze meer effect dan alle individuele acties.

Anderzijds krijg je regelmatig tips & tricks om nog meer en beter business te doen.

komen er op deze website ook jobaanbiedingen te staan?

Nee. ikzoekeenprofessional.eu is geen jobsite. Deze site is gemaakt om de zichtbaarheid en vindbaarheid van de freelance professionals te verbeteren. Is er toch een jobaanbieding? Dan ontvangt ieder betalend lid een mail hierover.

Komen er dan nooit jobaanvragen binnen?

Toch wel. Alle betalende leden ontvangen hiervan een mail en kunnen contact opnemen met de opdrachtgever. 

ik heb geen website. is het dan wel interessant om mij te registreren?

Jazeker! Meer nog: zeker wanneer je geen website hebt, of ene die niet zo makkelijk wordt gevonden in de zoekmachines, is het een grote meerwaarde je aan te sluiten bij ikzoekeenprofessional.eu.

ben ik verplicht alle velden in te vullen?

Behalve de verplichte velden, bepaal je volledig zelf welke velden je wel of niet invult. Echter des te vollediger je profiel is ingevuld, des te makkelijker zal je gevonden worden door potentiële opdrachtgevers.

moet ik een commissie afstaan aan ikzoekeenprofessional.eu

Nee! Ikzoekeenprofessional.eu zorgt er enkel voor dat jij makkelijk gevonden wordt door opdrachtgevers en met hen in contact kan komen. 

Ikzoekeenprofessional.eu is op geen enkel moment een betrokken partij in een samenwerking tussen jou en de klant.

bij wie moet ik zijn voor meer informatie

Onze gegevens zijn als volgt:

OMJB.NL
Pontonstraat 16/0101
BE 8400 – Oostende
BE0885138658

E: info@ikzoekeenprofessional.eu