Site logo

Hoe ziet een ideaal profiel eruit?

Het doel van ikzoekeenprofessional.eu is de zichtbaarheid en vindbaarheid van elke freelance professional. Het spreekt voor zich dat je maar kan gevonden worden op die zaken die je invult.

Functie

Beschrijving

Vul hier je kernactiviteit in (bijvoorbeeld: Marketing consultant of Webmaster). 

Gebruik hierbij zo weinig mogelijk ingewikkelde vaktaal. Niet iedereen is vertrouwd met heel specifieke functiebenamingen.


Hoewel dit geen verplicht veld is, is het wel absoluut raadzaam om dit in te vullen. Dit wordt immers weergegeven wanneer je potentiële klant een selectie maakt op competenties of op expertise.

Zorg er ook voor dat:

  • je omschrijving kort en bondig is,
  • je kiest voor de juiste kernwoorden (benoem zeker je hoofdactiviteiten),
  • focus je vooral op welke oplossingen jij aanbiedt en tot welke doelgroepen jij je richt. 

Profielfoto

Zorg voor een duidelijke en professionele profielfoto. Liefst een recente. Dit is immers je visitekaartje en referentiepunt wanneer je potentiële opdrachtgever later met jou in contact komt.

 

Coverimage

Het is aan de raden om deze image ook te personaliseren. Heb je een beeld dat je gebruikt op je website? Of een sprekende foto die bij jou past. Gebruik deze dan als coverimage.

Een leuke coverimage onderscheid je van de andere profielen. Want wanneer je geen beeld uploadt, wordt het standaardbeeld weergegeven. 

Afbeeldinggalerij

Heb je een leuke foto van je kantoor? Of afbeeldingen van eerdere realisaties. Of je bedrijfslogo. Die kan je hier uploaden.

Hou er rekening mee dat het deze beelden zijn die getoond worden wanneer je tevoorschijn komt in een overzicht.

 

Sociale Media kanalen

Mensen doen zaken met mensen. Des te meer transparantie en inzicht men heeft in wie jij bent, des te makkelijker gaat men zaken doen met jou.

Koppel dus al je Sociale Media profielen die relevant zijn voor je professionele bezigheid.

Adres

Je kan hier je volledige adres ingeven, doch wordt het adres zelf niet getoond. Je locatie wordt wél weergegeven op het kaartje.

 

Categorie

Duid hier alle categorieën aan waarin jij diensten verleent. Je bent verplicht minstens 1 categorie aan te duiden.

Deze rubriek bepaalt in welke categorieën jij getoond wordt wanneer er op categorie wordt gezocht. Zorg er dus voor dat deze categorieën overeenstemmen met de diensten die je aanvinkt (zie verder bij taken).

Uurtarief

Dit is geen verplicht veld, doch raadzaam om in te vullen. Zo weet je potentiële opdrachtgever meteen in welke prijsklasse jij valt.

 

Tools

Potentiële opdrachtgevers kunnen een lijst opvragen van alle profielen die een bepaalde tool beheersen. Het is dus belangrijk dat je de tools die je beheerst ook aanvinkt.

Staat er een tool niet tussen? Laat het ons dan even weten, dan voegen wij deze nog toe aan de lijst. Stuur een mailtje naar info@virtualbusinesssupport.eu.

 

 

Taken

Duid voor de categorieën die je hoger hebt aangevinkt aan welke taken jij doet. 

Ontdek je toch taken in een categorie die je hoger niet hebt aangevinkt, doe dat dan alsnog. Zo ben je er zeker van dat je in de zoekopdracht tevoorschijn komt.

Staat er een taak niet tussen? Laat het ons dan even weten, dan voegen wij deze nog toe aan de lijst. Stuur een mailtje naar info@virtualbusinesssupport.eu.

 

Softskills

Als dienstverlener is het erg belangrijk je persoonlijke kenmerken weer te geven. Duid dus aan wat van toepassing is.

 

BFFVA lidnummer

Ben je lid van de Belgian Federation of Freelancers & Virtual Assistants? Vul dan hier je lidnummer in.

Kan je het nummer niet onmiddellijk terugvinden? Geen probleem, stuur even een mailtje naar secretariaat@bffva.be. Het nummer kan later nog worden toegevoegd.

 

are you under 18?

The content behind this door is restricted, make sure you are 18 or above!